Välkommen till
Kommunstyrelseseminarium 25 april 2018

Programmet hittar du HÄR eller i högerspalten

Under förmiddagen samlas deltagare från Umeåregionen för en förmiddag om digitalisering och att leda digital transformation. Vad är egentligen ”Digitalisering” och hur kan jag som beslutsfattare påverka utvecklingen?

Eftermiddagen den 25 april för Skellefteregionen och Umeåregionen
Kommunstyrelseledamöter i båda regionerna bjuds in till lunch och gemensamt seminarium om infrastrukturstråk i norra Sverige. Hur ser kartbilden ut när det gäller infrastrukturstråk i Umeåregionen och Skellefteregionen? Aktörerna är många, men vem gör vad? Bland annat presenteras ”Norrbotniabanans noder”, ”E12-atlantica” och ”nya ostkustbanan”.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan! Sista anmälningsdag 18 april

Seminariet är kostnadsfritt. Arvoden och deltagande bekostas och beslutas av respektive kommun. Anmälan är bindande och anmälan utan deltagande debiteras din kommun med 500 kr. Vid sjukdom eller oförutsedda förhinder, kontakta Umeåregionens kansli.
Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 13 april. Kontakta Lisa A Lindberg för frågor.

Kontaktperson

Lisa Andersson Lindberg
070-644 11 47
lisa.a.lindberg@umea.se

Umeåregionens kansli, Umeå kommun, 901 84 Umeå
Besöksadress: Sveagatan 8 (Viva-huset)
090-16 13 32, www.umearegionen.se 

På www.umearegionen.se kan du läsa mer om samverkan och utveckling i Umeåregionen, ett arbete med visionen att regionen ska vara "världens bästa livsmiljö för en kvarts miljon människor 2050". Välkommen att ställa frågor, lämna synpunkter eller idéer. Kanske kan du bidra till att utveckla Umeåregionen och förverkliga visionen.