Välkomna till en dag om samarbete och kompetensförsörjning i Umeåregionen!

Umeåregionens KS-seminarium 25 april 2019

Programmet hittar du HÄR eller i högerspalten

Välkommen till Umeåregionens kommunstyrelseseminarium 2019! Årets tema är - Samarbete för regional utveckling och kompetensförsörjning

Umeåregionen – tillsammans kan vi mer!
Umeåregionens kommuner har samarbetat för gemensam utveckling sedan 1993.Vad är Umeåregionen? Hur och varför startade samarbetet? Vad har vi gjort tillsammans tidigare och hur har det gått? Vad gör vi idag och i framtiden?

Ett av de fokusområden för Umeåregionens samarbete som regionrådet har pekat ut är Kompetensförsörjning. Mot bakgrund av det har Regionrådet bjudit in ledningarna för Umeå universitet, Mittuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet för en gemensam eftermiddag om samarbete för kompetensförsörjning! Hur ser akademin på sin roll i arbetet för kompetensförsörjning? Finns det möjligheter till samarbete?


Sista anmälningsdag - 18 april!

Seminariet är kostnadsfritt. Arvoden och deltagande bekostas och beslutas av respektive kommun. Anmälan är bindande. Vid sjukdom eller oförutsedda förhinder, kontakta Umeåregionens kansli.

Sista anmälningsdag var den 18 april. Kontakta Maria Persson, maria.persson@ornskoldsvik.se om du har frågor.

Kontaktperson

Maria Persson

Umeåregionens kansli

maria.persson@ornskoldsvik.se

0660-882 64
070-33 22 133

Umeåregionens kansli, Umeå kommun, 901 84 Umeå
Besöksadress: Sveagatan 8 (Viva-huset)
090-16 13 32, www.umearegionen.se 

På www.umearegionen.se kan du läsa mer om samverkan och utveckling i Umeåregionen, ett arbete med visionen att regionen ska vara "världens bästa livsmiljö för en kvarts miljon människor 2050". Välkommen att ställa frågor, lämna synpunkter eller idéer. Kanske kan du bidra till att utveckla Umeåregionen och förverkliga visionen.